Secțiune navigare

Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Laur
2.ID In-Game:322
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):84553
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Laur, sunt o persoana activa si imi place sa ma joc pe calculator.Sunt calm, rabdator. glumet si nu imi place sa ma cert cu lumea.Imi place sa ma uit la seriale si sa ies pe afara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa incerc alt tip de rolepaly
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000+
9.Experiența în Roleplay:sunt bun
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):prons
2.Prenumele (Personaj): Loeur
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):332
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Prons Loeur, sunt un simplu pescar care isi doreste sa isi faca un nume in oras, prieten cu oreo nebunu , un nume in oras. Vreau sa am un job stabil si legal.Sunt un baiat activ, care nu e certaret, glumet si sociabil.Doresc sa cunosc cat mai multi colegi cu aceleasi interese ca si mine pentru a depune o munca cat mai buna in echipa si sa ma inteleg cat mai bine cu ei sa fim cat mai organizati cat mai atenti si in timp sa oprim ilegalitatile din orasul Los Santos/Paleto
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o persoana pregatita, ma descurc in orice situatie si ma simt pregatit.

10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma consider mult mai pregatit.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Comunicare, abilitatile fizice,integritate,ascultator,serios

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Bună ziua țin să vă informez că cvul dvs a fost acceptat,căutați o persoana din cadrul poliției romanale la secția din paleto sau los haos, spunandu-le că doriți un tester

Semnat comisar șef Sandala Hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus