- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:7152
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):99454
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):23(dar daca o sa ajung in poltie o sa fac mai multe ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Alex am 16 ani stau in Ploiesti in place sa ies pe afara cu bicicleta si hobiul meu este sa fac grafiti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este sa prind rafacatori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2600+ore
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare;da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Macelaru
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7152
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Ssunt vechi pe oras(am avut 800 de ore dupa wippe am avut id 42569 )
5.Scolarizare (Personaj): am studii de superioritate(master +scoala de politie)
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier,gunoier,mecanic
7.Job Curent (Personaj):nici unu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Am avut or
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:MI a placut acest job deoarece imi place sa vb cu oamenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem egali(nu am nici o diferenta daca ei)
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt atent,nu ma enervez repede,sunt intelegator cu toti,vorbesc frumos
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:7152
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):99454
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):23(dar daca o sa ajung in poltie o sa fac mai multe ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Alex am 16 ani stau in Ploiesti in place sa ies pe afara cu bicicleta si hobiul meu este sa fac grafiti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este sa prind rafacatori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2600+ore
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare;da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Macelaru
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7152
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Ssunt vechi pe oras(am avut 800 de ore dupa wippe am avut id 42569 )
5.Scolarizare (Personaj): am studii de superioritate(master +scoala de politie)
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier,gunoier,mecanic
7.Job Curent (Personaj):nici unu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Am avut or
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:MI a placut acest job deoarece imi place sa vb cu oamenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem egali(nu am nici o diferenta daca ei)
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt atent,nu ma enervez repede,sunt intelegator cu toti,vorbesc frumos