Secțiune navigare

Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:laur ivan
2.ID In-Game:6071
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50706
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):74
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma cheama Laur ivan sunt o fire calma de obicei si stiu sa ma conformez situatiilor degenerate ma pricep in lamurirea si ajutarea tuturor persoanelor care imi cer ajutorul .Imi place sa comunic cu persoanele foarte mult si imi place sa glumesc cu persoanele care chiar au bunul simt si stiu ca toate au o limita
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru ca vreau sa ajut orasul si civili sa scapam de oameni rai.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pentru ca sunt un om cu mult respect am rabdare stiu cum sa ma comport ca politist si am experienta un acest job
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: respect fata de ceilalti , trag bine cu arma , conduc bine cu viteza ,destept , ma tin de munca (muncitor)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc de 4 ani fivem
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Normal

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Laur
2.Prenumele (Personaj):Ivan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6071
4.Vechimea în Oraș (Personaj):74 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetrist , fermier , postas , pescar avansat , pescar , gunoier
7.Job Curent (Personaj):constructor
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Tatal meu a fost polițist și de când eram mic el și ar fi dorit să ajung ca el
.Intr o zi când mă jucam liniștit au intrat niste mafioți peste noi și mi au omorât părinții
.De atunci am jurat că voi îndeplini dorința tatălui meu și mă voi răzbuna pe acei mafioți!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Întotdeauna am considerat că poliția este cea mai ordonata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: respect fata de ceilalti , trag bine cu arma , conduc bine cu viteza ,destept , ma tin de munca (muncitor)

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16-20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus