- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mexicanu
2.ID In-Game: 9882
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):171 de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Am 16 ani si lumea imi zice Mexicanu imi place sa ma joc jocuri video de toate felurile dar si sa ies afara la fotbal volei sau alte jocuri in aer liber nu stau prea mult in casa ca imi place miscarea distractia si caterinca cu baietii viata e mai frumoasa cand esti pe teren.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: De a prinde infractorii si a ajuta orasul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte multa sau daca te referi la timp tot asa 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Secuy
2.Prenumele (Personaj):Alberto
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9882
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 23 de ani
5.Scolarizare (Personaj): Absolvirea Academiei de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): curier si mai multe
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alberto Secuy am 23 de ani si sunt un supravietuitor al vremurilor grele m-am luptat cu foamea si cu viata ca sa ajung unde sunt acum am mers prin furtuni prin pustietati si n-am renuntat niciodata sunt facut din fier si foc si nu dau inapoi de la nimic.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt CAPABIL.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:avem cu totii sanse egale dar eu am integritate si ambitie
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cum am spus mai sus am integritate, ambitie, respect, loialitate si CURAJ.
1.Numele sau Porecla: Mexicanu
2.ID In-Game: 9882
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):171 de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Am 16 ani si lumea imi zice Mexicanu imi place sa ma joc jocuri video de toate felurile dar si sa ies afara la fotbal volei sau alte jocuri in aer liber nu stau prea mult in casa ca imi place miscarea distractia si caterinca cu baietii viata e mai frumoasa cand esti pe teren.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: De a prinde infractorii si a ajuta orasul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte multa sau daca te referi la timp tot asa 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Secuy
2.Prenumele (Personaj):Alberto
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9882
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 23 de ani
5.Scolarizare (Personaj): Absolvirea Academiei de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): curier si mai multe
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alberto Secuy am 23 de ani si sunt un supravietuitor al vremurilor grele m-am luptat cu foamea si cu viata ca sa ajung unde sunt acum am mers prin furtuni prin pustietati si n-am renuntat niciodata sunt facut din fier si foc si nu dau inapoi de la nimic.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt CAPABIL.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:avem cu totii sanse egale dar eu am integritate si ambitie
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cum am spus mai sus am integritate, ambitie, respect, loialitate si CURAJ.