- Subiect Autor
Model Aplicație pentru DIICOT
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Razvan
2.ID In-Game: 3645
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50508
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un simplu biciclist, imi place fiveM ul si rar ma mai joc si fornite
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am dorit sa ma alatur de partea poalitiei deoarece am sesizat faptul ca aveti nevoie de tragaci si eu cred ca va voi ajuta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay: roleplay-ul facut de mine in acesti 3 ani a fost unul deosebit, am invatat singur ce este acela roleplay si asta si daca ar fii sa imi dau o nota la rp acea nota ar fii de 9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Palemande
2.Prenumele (Personaj): KeNNzz
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3645
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 de ani
5.Scolarizare (Personaj): Scoala Gimnaziala nr. 39, mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): mai de mult am fost smurd , am fost rapit si dus la un jaf, unde acolo politisti au pierdut jaful isr oe mine m au impuscat jefuitorii in picior, am lesinat si de atunci vreau sa ajut DIICOT UL sa aibe cat mai multe interventii reusite
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ru cred ca sunt potrivit in politie deoarece m am antrenat ani de zile la ffa pentru a fii aici
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu sunt serios si cred ca pot obtine aceasta slujba doar dupa felul in care ma comport .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Trasul, Condusul, Planurile, Interventiile, Jafurile.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Razvan
2.ID In-Game: 3645
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50508
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un simplu biciclist, imi place fiveM ul si rar ma mai joc si fornite
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am dorit sa ma alatur de partea poalitiei deoarece am sesizat faptul ca aveti nevoie de tragaci si eu cred ca va voi ajuta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay: roleplay-ul facut de mine in acesti 3 ani a fost unul deosebit, am invatat singur ce este acela roleplay si asta si daca ar fii sa imi dau o nota la rp acea nota ar fii de 9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Palemande
2.Prenumele (Personaj): KeNNzz
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3645
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 de ani
5.Scolarizare (Personaj): Scoala Gimnaziala nr. 39, mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): mai de mult am fost smurd , am fost rapit si dus la un jaf, unde acolo politisti au pierdut jaful isr oe mine m au impuscat jefuitorii in picior, am lesinat si de atunci vreau sa ajut DIICOT UL sa aibe cat mai multe interventii reusite
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ru cred ca sunt potrivit in politie deoarece m am antrenat ani de zile la ffa pentru a fii aici
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu sunt serios si cred ca pot obtine aceasta slujba doar dupa felul in care ma comport .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Trasul, Condusul, Planurile, Interventiile, Jafurile.