Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru DIICOT

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Razvan
2.ID In-Game: 3645
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50508
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un simplu biciclist, imi place fiveM ul si rar ma mai joc si fornite
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am dorit sa ma alatur de partea poalitiei deoarece am sesizat faptul ca aveti nevoie de tragaci si eu cred ca va voi ajuta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay: roleplay-ul facut de mine in acesti 3 ani a fost unul deosebit, am invatat singur ce este acela roleplay si asta si daca ar fii sa imi dau o nota la rp acea nota ar fii de 9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Palemande
2.Prenumele (Personaj): KeNNzz
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3645
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 de ani
5.Scolarizare (Personaj): Scoala Gimnaziala nr. 39, mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): mai de mult am fost smurd , am fost rapit si dus la un jaf, unde acolo politisti au pierdut jaful isr oe mine m au impuscat jefuitorii in picior, am lesinat si de atunci vreau sa ajut DIICOT UL sa aibe cat mai multe interventii reusite
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ru cred ca sunt potrivit in politie deoarece m am antrenat ani de zile la ffa pentru a fii aici
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu sunt serios si cred ca pot obtine aceasta slujba doar dupa felul in care ma comport .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Trasul, Condusul, Planurile, Interventiile, Jafurile.

Atașamente

• IMG_8329.png
    IMG_8329.png
    233,7 KB · Vizualizări: 1
Member
Respins, nu exista aplicatii DIICOT, prima data trebuie sa treci prin academie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus