Secțiune navigare

Aplicatie pentru Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: (Rauljke)
2.ID In-Game:3295
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):55 de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut! Mă numesc Raul și am 14 ani. Îmi place să explorez noi hobby-uri și să învăț lucruri noi. În timpul liber, îmi place să joc fotbal și să mă întâlnesc cu prietenii. De asemenea, sunt pasionat de tehnologie și jocuri video. Îmi place să citesc cărți de aventură și să vizionez filme de acțiune. Îmi place să petrec timp în natură și să fac excursii cu familia. Sunt mereu curios și deschis să descopăr lucruri noi și interesante.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc sa ma alatur Departamentului de Politie pentru a apara orasul de infractori si sunt motivat sa ajung departe.Doresc sa devin Diicot ,ulterior probabil DCCO.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc FiveM de aprox 2 ani
9.Experiența în Roleplay:un an si 6 luni(primele 6 luni eram pokemon)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): respect si inteleg absolut toate regulile si ordinele pe care le primesc.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):pessi
2.Prenumele (Personaj):Ionel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3295
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 ani si 7 luni
5.Scolarizare (Personaj): Scoala,Gimnaziu,Liceul Militar.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,miner,constructor
7.Job Curent (Personaj):miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Ionel și am 23 de ani. Sunt pasionat de poliție și îmi doresc să devin polițist. De mic, am fost fascinat de poveștile despre justiție și ordine. Acum, mă pregătesc intens pentru a urma această carieră, studiind tehnici de investigație și participând la cursuri de autoapărare pentru a-mi atinge visul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Deoarece sunt foarte bine antrenat,iar tatal meu a fost un politist foarte cunoscut ,doar ca a murit acum 7 ani intr un accident rutier.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma consider diferit ,deoarece toti suntem egali doar caeu am mai fost la tata la munca si stiu cu ce se mananca
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respectuos,ascultator,cooperant,responsabil,prietenos

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus