Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vlad(Tepeș)
2.ID In-Game:1248
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani si o luna
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50190
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):218 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vlad si imi place sa imi petrec timpul jucandu-ma pe fiveM.Imi place serverul haos,imi place sa ma dau cu bicicleta,sunt punctual,mai fac glume,sunt serios cand trebuie sa fiu si sunt capabil de aproape orice
7.Modtivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
vreau sa intru in departamentul de minister a afacerilor interne(politie)deoarece imi place si sunt capabil sa fac roleplay.Nu imi place sa injur si sa aud injraturi.Sunt un om calm si darnic,imi doresc sa ajut multa lume............

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Ghita
2.Prenumele (Personaj):Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):858BRR
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21 ani
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj):sofer de autobuz,pescar,taximetrist,mecanic....
7.Job Curent (Personaj):nu am nici un job
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eram un simplu baiat harnic si muncitor care nu aveam deloc bani eram gunoier taximetrist fermier faceam tot posibilul sa fac niste banuti de mancare si intr un final am aflat de alte joburi precum muncitor pe santier sofer de autobuz mecanic......si acum imi doresc sa ajung unde imi propun de cand eram mic adica in politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt matur,capabil imi place roleplay ul sunt calm darnic..........
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cred ca am nici o diferenta deoarece cred ca toti care au ajuns in departamentul acesta sunt capabili de aproape orice
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:muncesc,sunt darnic,capabil,matur

Member
Acceptat! Mergi la sectia din PAleto intre orele 16.00 si 20.00 pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus