Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Membru staff
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game:5
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 890
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc andrei am 16 ani sunt un baiat calm rabdator si muncitor imi plac masinile sa ma joc pe pc si sa ies pe afara cu prieteni mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi doresc sa existe persoane care nu incalca codul penal si sa aveam un oras mai calm si fara infractori mafioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani
9.Experiența în Roleplay:4-5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Kris
2.Prenumele (Personaj):Faptasu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 21 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – București
6.Joburi Anterioare (Personaj): civil
7.Job Curent (Personaj): civil sarac
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Kris un baiat de 21 ani cu un trecut foarte tris la varsta sa de 10 ani parinti lui au fost omorati de catre o organizatia mafiota anonima si acum ca a absolvit cu brio academia doreste ca aceste lucruri sa nu se mai intample si ca fiecare om sa fie in siguranta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: imi doresc ca acest oras sa fie mai calm si fara nici un mafiot infractor in el si doar pace si liniste
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem diferiti in fiecare mod eu cred ca toti aveam aceasi sansa sa intram in pd
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: stiu sa folosesc o arma cand trebuie (ultima varianta) am facut o scoala de smurd si am invatat sa acord primul ajutor stiu sa conduc barci heli avion masini de viteaza mare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus