- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:david
2.ID In-Game:13332
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):420(am vzt ca se fac recrutari si cu 15)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o fire calma,imi place fotbalul si sunt clasa a 9 a.Sunt de treaba si stiu sa ma itegrez in grupuri noi si sunt dispus sa ofer seriozitate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajung un grad mare si sa ma ocup.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000
de ore
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Beleaua
2.Prenumele (Personaj)
avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13332
4.Vechimea în Oraș (Personaj):m am mutat acum 17 ani alaturi de familia mea
5.Scolarizare (Personaj):12 clase+master
6.Joburi Anterioare (Personaj):Am livrat motorina
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Aunt david beleaua si vin din austria dintr o familie sărăcăcioasă si as vrea sa schimb aceasta chestie.As vrea sa fiu ambitios si sa dau roade muncii mele si sa devin un om bine vazut de către ceilalți si sa mi ajut familia
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Nu fac diferențe,sunt calm si iau decizii bune sub presiune
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu e nici o diferență,toti suntem la fel dar fiecare este lasat cu un dar diferit de la Dumnezeu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:bun,serios,amabil,respectuos,rabdator
1.Numele sau Porecla:david
2.ID In-Game:13332
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):420(am vzt ca se fac recrutari si cu 15)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o fire calma,imi place fotbalul si sunt clasa a 9 a.Sunt de treaba si stiu sa ma itegrez in grupuri noi si sunt dispus sa ofer seriozitate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajung un grad mare si sa ma ocup.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000
de ore
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Beleaua
2.Prenumele (Personaj)
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13332
4.Vechimea în Oraș (Personaj):m am mutat acum 17 ani alaturi de familia mea
5.Scolarizare (Personaj):12 clase+master
6.Joburi Anterioare (Personaj):Am livrat motorina
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Aunt david beleaua si vin din austria dintr o familie sărăcăcioasă si as vrea sa schimb aceasta chestie.As vrea sa fiu ambitios si sa dau roade muncii mele si sa devin un om bine vazut de către ceilalți si sa mi ajut familia
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Nu fac diferențe,sunt calm si iau decizii bune sub presiune
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu e nici o diferență,toti suntem la fel dar fiecare este lasat cu un dar diferit de la Dumnezeu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:bun,serios,amabil,respectuos,rabdator