Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Stefan stoian
2.ID In-Game: -2
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 (fac 16 in 2 luni)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 1500
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numes Stefan, joc fotbal la CSU craiova de aproximativ 8 ani, sunt calm,stiu sa ma controlez la stitoatiile cu nervi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ma alatur pentru a ajuta politia sa prind mafioti cat mai repede
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 3 ani
9.Experiența în Roleplay: una foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):daa

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Gernandez
2.Prenumele (Personaj):Barni
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-2
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1500 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat liceul militar cu nota 9.92, cat si scoala de medicina stiind sa acord ingrijiri medicale
6.Joburi Anterioare (Personaj):pilot
7.Job Curent (Personaj):Nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, eu sunt Barni, cunoscut prin oras ca si BARNIAII, am 19 ani am terminat scoala de politie cu nota 9.92 fiind pe primul loc din intregul oras,stiu sa fiu calm,sa socializez cu lumea,sunt un om milos!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am terminat studiile cu cea mai mare nota din oras si vreau sa ajut DEPARTAMENTUL
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu zic ca sunt mai calm ca unele persoane si stiu sa comunic mai bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa gestionez nervi,Încrederea în sine,Abilităţile de comunicare,Naturaleţea şi sinceritatea,Independenţa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus