Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Radu
2.ID In-Game: 11959
3.Vârsta (Minim 15 ani): 20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50502
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):26
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Radu, am 20 de ani și locuiesc în România, însă în curând mă voi muta în Austria. Sunt pasionat de tehnologie și lucrez în domeniul IT, unde îmi dezvolt constant abilitățile și cunoștințele. Sunt o persoană ambițioasă, organizată și deschisă spre noi provocări. Mutarea în Austria reprezintă o oportunitate pentru mine de a evolua atât profesional, cât și personal. Îmi place să explorez soluții inovatoare și să colaborez cu oameni care împărtășesc pasiunea pentru tehnologie. Mă motivează ideea de a contribui la proiecte care pot avea un impact pozitiv.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivația mea pentru a mă alătura Departamentului de Poliție este dorința de a contribui la siguranța comunității, de a ajuta oamenii și de a promova justiția prin responsabilitate și dedicare.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc de la inceputul fivem ului in romania.
9.Experiența în Roleplay: Foarte experimentat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Radu
2.Prenumele (Personaj): Paracoperpelita
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 11959
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 26 Luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj): Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Radu, am 26 de ani și m-am născut și crescut în Los Santos. Încă de mic, am fost inspirat de tatăl meu, care a servit ca ofițer de poliție cu devotament și onoare timp de peste 20 de ani. Am crescut văzându-l cum își pune viața în slujba comunității, iar asta mi-a insuflat respect pentru lege și dorința de a contribui la protejarea oamenilor. Sunt disciplinat, empatic și hotărât să duc mai departe moștenirea tatălui meu, asigurându-mă că orașul nostru rămâne un loc sigur pentru toți cetățenii. Mă motivează nu doar tradiția familiei, ci și dorința mea personală de a face diferența.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred că sunt potrivit pentru poliție datorită disciplinei, integrității și dorinței mele de a servi comunitatea. Am abilități bune de comunicare, sunt calm în situații stresante și am o motivație puternică de a menține ordinea și siguranța. Fiind inspirat de experiența tatălui meu ca polițist, înțeleg responsabilitatea și dedicarea necesare pentru a excela în acest domeniu.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ceea ce mă diferențiază de alți candidați este motivația mea personală, alimentată de moștenirea tatălui meu ca polițist, și înțelegerea profundă a responsabilității acestui rol. Sunt disciplinat, empatic și posed o abilitate naturală de a gestiona situații tensionate cu calm și profesionalism. De asemenea, sunt dedicat îmbunătățirii continue, atât personal, cât și profesional, ceea ce mă face pregătit să fac față oricărei provocări.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. Disciplina – Sunt riguros, respect regulile și îmi organizez eficient timpul și resursele.
  2. Calmul în situații de stres – Gândesc logic și iau decizii rapide chiar în momente tensionate.
  3. Integritatea – Acționez întotdeauna corect, respectând legea și valorile morale.
  4. Abilități de comunicare – Relaționez bine cu oamenii, ceea ce mă ajută în medierea conflictelor și construirea încrederii.
  5. Dorința de a proteja și ajuta – Sunt dedicat să servesc comunitatea, contribuind la siguranța și bunăstarea cetățenilor.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus