Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: andrei
2.ID In-Game: 978
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Sunt o persoană energică, curioasă și orientată spre rezultate, mereu dornică să învăț lucruri noi. Comunic eficient, colaborez bine în echipă și abordez provocările cu gândire analitică. Pun preț pe integritate și perseverență iar pasiunea mea pentru dezvoltare personală mă motivează să ating excelența în tot ceea ce fac.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: dorinta tatalui meu a fost ca eu sa devin un politist de nota 10 asa ca vr sa ii indeplinesc dorinta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3000 ore
9.Experiența în Roleplay: fac rp de calitate nu am primit reclamatii niciodata pe rp pe care il fac
10.Conștientizare Reguli și Ordine : bineinteles

Informații IC:

1.Numele : Erik
2.Prenumele :Mocanu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 978
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100 luni
5.Scolarizare (Personaj):
Facultatea de drept finalizata cu profesie avocat si cu drept de functie procuror judiciar iar in momentul de fata studiaza la Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): pescar, miner si am fost antrenat mult pt a deveni un politist
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Sunt disciplinat, rezilient și dedicat, antrenat de mic să îmi depășesc limitele fizice și mentale. Am învățat să gândesc strategic sub presiune, să iau decizii rapide și să îmi mențin calmul în situații critice. Valorile mele sunt loialitatea, onoarea și protejarea celor din jur, pregătindu-mă să servesc cu excelență.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am antrenament atat fizic cat si psihic destul de bun pt aceasta meserie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: mentalitatea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț mentalitate, fizic, rabdare,
iei Romane?:mentalitate, fizic, rabdare, demnitate, excelenta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus