Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Bamby
2.ID In-Game: 27
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 aproape 14(consider ca sunt capabil si ca merit o sansa
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 de ore): 45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Vlad,am 13 ani,imi place sa ma joc fivem, in general sunt o persoana calma si inteligenta,stiu sa ma controlez in situatii complicate,am un vocabular dezvoltat si sper sa fiu acceptat.Multumesc
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivația mea este pentru ca imi place,ma pricep de minune in a face roleplay de pd,imi place sa colaborez cu oamenii,colegii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Undeva la 4 ani,am inceput de jos pe servere micute si aproximativ de un an si ceva joc pe haos,inainte de wipe am fost inspector pd,sergent sinaloa,neo medelin,official the lost,sef de garda in smurd.
9.Experiența în Roleplay: Ma pricep foarte bine in a recrea viata reala intr un joc,stiu a imi controla spusele cat si emtoiile atunci cand fac roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt conștient de regulile comunitatii mentionate mai sus.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Vlad
2.Prenumele (Personaj): Cortez
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 27
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 52 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Scoala gimnaziala,Liceul Mate info,Facultatea Scoala de Politie Los Angeles
6.Joburi Anterioare (Personaj): Vanzator,Barman,Chelner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Vlad,am 21 de ani,imi place sa ies cu prietenii la taverna racilor,am terminat academia de politie din Los Angeles,am fost barman,chelner,Vanzator,sunt o persoana apta fizica pentru acest departament,sunt calm,inteleg situatiile dificele complet perfect si gandesc la rece.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt calm,apt fizic,ofer respect,sunt o persoana inpunatore si corecta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma consider superior fata de ceilalti,inca nu am demonstat nimic,dar cand voi demonstra le voi oferii colegilor mei inferiori in grad sfaturi care i ar putea ajuta in viitor
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției romane: Sunt apt fizic cat si mental,impunator,inteligent,pot lucra foarte bine sub acoperie,calm

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Respins! Imi pare rau, dar nu ai varsta necesara. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus