Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Pocaitu
2.ID In-Game: 546
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, sunt denis, am varsta de 15 ani, sunt o persoana destul de matura si nu iau in considerare glumele proaste la adresa mea. Dorninta mea e de cand eram mic e sa devin asistent medical ca sa pot ajuta oameni raniti.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivul intrarii mele in acest departament de politie este din cauza ca am niste prieteni in PD iar pentru ca as incerca sa vad cum este in aceasta factiune
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Pocaitu
2.Prenumele (Personaj): Racheta
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 546
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an si cateva luni
5.Scolarizare (Personaj): Medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj): Conducere SMURD
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt pocaitu, ma reprezina culoarea rosie pentru ca am parul roscat, mi se zice pocaitu din cauza ca sunt preot in timpul liber si fac cate o data o slujba. De cand is mic am fost batjocorit de unele persoane si ca sa ma razbun pe ei ma fac politist si imi fac dreptatea pe acest oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Dur si Matur
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu sunt persoana sa ma compar cu altii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Dur, Strict, Am rabdare, Serios, Nemilos

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus