Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Yunix
2.ID In-Game: 418
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 20 (sunt foarte activ si pana maine voi avea orele minime)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Yunix, am 15 ani sunt din Brasov. Sunt un pc builder si un Mountain biker. Imi place sa ma joc FiveM in timpul liber, sa rad cu prietenii mei si sa ma distrez. Sunt serios, ascult de gradele mai mari si sunt o fire calma. Vreau sa intru in PD deoarece imi place sa fac roleplay si vreau sa ajut serverul.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea este orasul deoarece vreau sa il ajut.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): In jur de 2.5k ore
9.Experiența în Roleplay: Am un nivel de roleplay mult mai ridicat fata de majoritatea avand in vedere orele petrecute in acest joc
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Fransesco
2.Prenumele (Personaj): Vincenzo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 418
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat universitatea militara
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist, Smurd, DIICOT, SIAS
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Vincenzo, la momentul actual sunt somer, am avut o viata foarte fericita pana acum, cand am observat ca Departamentul Politiei are nevoie de oameni, o mica parte dintre actualii oameni din PD sunt incapabili. Vreau sa ajut orasul cu infractorii si oamenii rai.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Intelegator, respectuos, ascultator, cu capul pe umeri, apt fizic si moral
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Mult mai multa experienta in orice fata unii canditatii. In primul rand sunt mai activ, mai destept, si mai apt fata de altii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Respectuos, de treaba, ascultator, intelegator, prietenos.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus