Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecl: vali
2.ID In-Game: 313
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 pe 15 decembrie fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 6.5 (mi sa zis ca pot sa si aplic acuma nu prea imi trb ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma cheama vali sunt imi place sa fiu un politist in rp sunt un baiat responsabil educat si respectos/intelegator as dori sa ajut acest departament politia los haos pentru ca pana la urma suntem toti o familie nu? sunt activ toata ziu si ajut pe orcine si cu drag sunt un fotbalist imi place sa si joc basketball am ajuns portar pentru echipa de la scoala in anglia am ajuns fain frumos la semi finale sunt in clasa 10 sunt din judetul alba iulia sa fiu sincer joc numa fivem alte jocuri nu prea am interes in alte si am inceput sa studiez in niste chesti de politie pentru ca am un iteres despre politie!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pai motivul ii asi dori sa am o experienta neuitand cu acest communitate sunt responsabil/intelegator/respectos ajut cu tot ce pot si sunt responsabil pentru actiunele mele gresite sunt asculator si ma intelge cu communitatea foarte bine.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: am avut o experienta ne uitand pana si vina wipeul ma intlegeam cu toata lumea calumea era fain
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): vali
2.Prenumele (Personaj): vijelie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 313
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21
5.Scolarizare (Personaj): Liceu, Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier, postas
7.Job Curent (Personaj):niciunul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc vali vijelie si sunt un baiat la un absolvent al universitati din Los Haos si al Academiei Romane din Paleto imi place sa studiez despre politia los haos o communitate care ma incanta rau de tot si tot daca pic testul io am copilarit in paleto bay cu un prieten foarte bun numit mario am avut niste expereinte ne uitand cu iel in fie care zii numa pe cascuta eram non stop 24/7 io cu mario in fie care zii meream si furam corcodusi de la vecini si vandeam pe starzile pelotoului pentru ca eram saraci la inceput pot sa zic ca am avut o experienta foarte bun cu mario dar sa schimbat totul pana a murit mama si tata sunt un orfan amandoi au murit untru acdident brutal si in ziu aia am zis ca mor io dar au trecut timpul si ma am schimbat complet sunt mai responsabil mai intelgator ofer pe toata lumea cu ce pot sunt capabil intligent/intelagtor si dumezeu si imi dea putere la parinti mei
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu am nici-o diferenta toti suntem egali in totul punctu meu de vedere
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe
iei Romane? responsabil/inteligent/asculator/respectos/ si ajutator.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere respinsa! Nu ai orele necesare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus