- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Surub
2.ID In-Game: 241
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50911
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei , am 15 ani , practic fotbal de la varsta de 10 ani , imi plac jocurile pe Pc mai ales FiveM , deoarece pe acest joc imi petrec majoritatea timpului
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost in aceasta factiune si sunt persoane ft de treaba ce stiu sa faca rp .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da!
Informații IC:
1.Numele (Personaj): srn
2.Prenumele (Personaj): marlo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 241
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 35 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academie Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): nu
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) : Ma numesc srn marlo , am 21 de ani si locuiesc intr-un oras numit Los Haos unde stau singur deoarece parintii si sotia mea au fost omorati de niste infractori renumiti deoarece nu aveam banii sa le platim datoriile , asa ca vreau sa ma fac politist pentru a nu pati nimeni ce am patit si eu .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt sigur ca sunt deaorece am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Cu absolut nimic .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: am respect , sunt calm , sunt inteligent , sunt matur si intelegator
1.Numele sau Porecla: Surub
2.ID In-Game: 241
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50911
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei , am 15 ani , practic fotbal de la varsta de 10 ani , imi plac jocurile pe Pc mai ales FiveM , deoarece pe acest joc imi petrec majoritatea timpului
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost in aceasta factiune si sunt persoane ft de treaba ce stiu sa faca rp .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da!
Informații IC:
1.Numele (Personaj): srn
2.Prenumele (Personaj): marlo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 241
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 35 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academie Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): nu
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) : Ma numesc srn marlo , am 21 de ani si locuiesc intr-un oras numit Los Haos unde stau singur deoarece parintii si sotia mea au fost omorati de niste infractori renumiti deoarece nu aveam banii sa le platim datoriile , asa ca vreau sa ma fac politist pentru a nu pati nimeni ce am patit si eu .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt sigur ca sunt deaorece am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Cu absolut nimic .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: am respect , sunt calm , sunt inteligent , sunt matur si intelegator