- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabi
2.ID In-Game:156
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):3(inainte de wipe 170 ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 15 ani si sunt din judetul Ilfov.Fac fotbal de performanta de 5 ani.In timpul meu liber imi place sa citesc,sa ma plimb cu bicicleta si sa ma joc pe calculator.Sunt o persoana calma si rabdatoare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia pe pentru a ma alatura in polita romana este sa salvez acest oras de infractori si aceasta este visul meu sa devin politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:Am destula
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):156
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):civil
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 20 de ani si sunt din orasul Los Haos.La varsta de 5 ani au intrat hotii peste mine in casa.Din nefericire ia omorat pe ambi mei parinti.Am ramas traumatizat.Acesta este momentul meu sa ma razbun pe hoti.In rest sunt o persoana calma si rabdatoare.Sunt pasionat de masini.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul care sunt potrivit pentru politie este ca sunt o persoana care se coordoneaza si este capabil pentru aceasta factiune.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem cu toti la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt o persoana care se coordoneze,cunduc bine,trag bine,sunt o persoana intelegatoare si care este capabila sa fie in acesta factiune
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabi
2.ID In-Game:156
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):3(inainte de wipe 170 ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 15 ani si sunt din judetul Ilfov.Fac fotbal de performanta de 5 ani.In timpul meu liber imi place sa citesc,sa ma plimb cu bicicleta si sa ma joc pe calculator.Sunt o persoana calma si rabdatoare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia pe pentru a ma alatura in polita romana este sa salvez acest oras de infractori si aceasta este visul meu sa devin politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:Am destula
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):156
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):civil
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 20 de ani si sunt din orasul Los Haos.La varsta de 5 ani au intrat hotii peste mine in casa.Din nefericire ia omorat pe ambi mei parinti.Am ramas traumatizat.Acesta este momentul meu sa ma razbun pe hoti.In rest sunt o persoana calma si rabdatoare.Sunt pasionat de masini.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul care sunt potrivit pentru politie este ca sunt o persoana care se coordoneaza si este capabil pentru aceasta factiune.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem cu toti la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt o persoana care se coordoneze,cunduc bine,trag bine,sunt o persoana intelegatoare si care este capabila sa fie in acesta factiune