Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Gabi
2.ID In-Game:156
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):3(inainte de wipe 170 ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 15 ani si sunt din judetul Ilfov.Fac fotbal de performanta de 5 ani.In timpul meu liber imi place sa citesc,sa ma plimb cu bicicleta si sa ma joc pe calculator.Sunt o persoana calma si rabdatoare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia pe pentru a ma alatura in polita romana este sa salvez acest oras de infractori si aceasta este visul meu sa devin politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:Am destula
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):156
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):civil
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 20 de ani si sunt din orasul Los Haos.La varsta de 5 ani au intrat hotii peste mine in casa.Din nefericire ia omorat pe ambi mei parinti.Am ramas traumatizat.Acesta este momentul meu sa ma razbun pe hoti.In rest sunt o persoana calma si rabdatoare.Sunt pasionat de masini.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul care sunt potrivit pentru politie este ca sunt o persoana care se coordoneaza si este capabil pentru aceasta factiune.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem cu toti la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt o persoana care se coordoneze,cunduc bine,trag bine,sunt o persoana intelegatoare si care este capabila sa fie in acesta factiune

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere respinsa! Nu ai orele necesare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus