Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Gabriel
2.ID In-Game: 1661
3.Vârsta (Minim 15 ani): 26
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 19802
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Sunt o persoana curioasa, pasionata de cunoastere mereu in cautare de noi experiente. Am un spirit creativ, imi place sa explorez idei si sa imi exprim gandurile. Prietenos si atent, sunt genul de tip care aduce energie pozitiva si inspiratie celor din jur.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: consider ca prin munca mea pot face o diferenta, in momentul de fata este un haos total la propriu.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: descurcabila
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Camataru
2.Prenumele (Personaj): Marcel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1661
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Curier mancare
7.Job Curent (Personaj): Curier Mancare
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Marcel Camatru in urma cu 5 ani am absolvit academina de politie al orasului Los Haos cu media maxima, sun o persoana determinata cu o gandire practica si o viziune clara asupra lucrurilor. Imi place sa imi ating obiectivele prin munca si perseverenta. Sunt loial celor dragi si am o abilitate naturala de a insipira incredere, mereu deschis sa invat si caut constant sa ma autodepasesc. Consider ca orasul in momentul de fata are nevoie de forte noi si responsabile pentru a reduce criminalitatea existenta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Datorita abilitatilor de a ramane calm sub presiune, a gandirii rapide si a dorintei de a ajuta comunitatea, loialitatea disciplina si simtul dreptatii ma fac s fiu ideal pentru un rol care implica protejarea si sprijinirea celorlalti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: cea mai importanta este dedicarea de a analiza situatiile in profunzime inainte de a lua decizii. Spre deosebire de altii care po reactiona impulsiv eu imi folosesc calmul si gandirea strategica pentru a gasi cele mai eficiente solutii, oferind un avantaj in situatii complexe.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: simtul responsabilitatii, calmul sub presiune, abilitati de comunicare, perseverenta, integritate.

Sus