Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Tudorake/Gotti
2.ID In-Game: 434
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50611
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Tudor,am 18 ani si imi place fivemul.Sunt o persoana intelegatoare si foarte ambitioasa.Ma joc fivem de aproximativ 5 ani si am acumulat o experienta de aproximativ 4000 de ore.Cam atat despre mine,va urez succes in a ma cunoaste mai bine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc sa intru in PD pentru a ajuta factiunea si pentru a mentine linistea in oras..
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay: experienta in roleplay de sindicat,mafiot,politist,civil
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Cutitarul
2.Prenumele (Personaj):Tudorake
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 434
4.Vechimea în Oraș (Personaj): peste 2 ani de zile
5.Scolarizare (Personaj): Academia de PD Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar,Curier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Tudorake si in urma cu 4 ani m am inscris la academina de politie din orasul Los Haos.Am varta de 28 de ani si imi place sa fac ordine in acest oras.Sunt o persoana energica si foarte calma pana intr un anumit punct.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am abilitati nemaintalnite in acest oras in vederea eliminarii raului
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt o persoana foarte capabila si ambitioasa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: solidar,ambitios,curajos,puternic,intelegator

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus