Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: mario surub
2.ID In-Game:241
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server:0 deocamdata
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc mario,am varsta de 15 ani,sunt din oras-ul Constanta,si imi place sa ma joc pe PC,si de jocul FiveM,sunt pasionat de RP de la varsta de 10 anisorii,si abea la 12 ani,am putut sa imi iau un Calculator,care sa sustina FiveM-ul,si resursele lui!In timpul liber,ma uit la TV,si ma joc cu pisica mea,pasiunea mea de curand este Fotbalul,am facut si youtube in trecut,iar in prezent m-am reapucat cu forte proaspete. Ca-m aceasta este descrierea mea !
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Eu doresc sa ma alatur Departament-ului de Politie HAOS,deoarece vreau sa fac legea in acest oras,si sa fie un oras curat,si foarte primiitor!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da,inteleg !

Informații IC:
1.Numele (Personaj):mario
2.Prenumele (Personaj):surub
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):241
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am fost in vechiul oras,28 de luni,in acesta nou inca nu am nici 4 luni !
5.Scolarizare (Personaj): Scoala,Liceu (am note bune)
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salutare,Ma numesc Marioam varsta de 22 de ani,sunt nascut in Sandy,dar de curand m-am mutat in orasul HAOS,am mai fost in el mai de mult.Cand eram mic,tatal meu a fost un organ al Politiei Romane din oras-ul HAOS,si acesta isi facea treaba,acolo in politie era actiune,si adrenalina,ma cuprins si pe mine aceea adrenalina,si am decis sa imi incerc si eu sansa,de a intra in acest Departament De Politie ! De mic imi dorea-m sa intru,deoarece vedeam ce facea tata,si imi placea si mie extrem de mult !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt calm,intelegator,stiu sa gestionez o situatie scapata de sub control,stiu sa interoghez o persoana,stiu sa imobilizez o persoana daca este cazul,am cunostinte de tras cu arma.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Fiecare om e la fel!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa trag cu arma,stiu sa fiu calm in orice situatie,stiu sa interoghez pe cineva,stiu sa conduc,si stiu sa gestionez situatile scapa-te de sub
control!

Sus