- Subiect Autor
Haos Romania
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaavid (CoX)
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server: înainte de wipe aveam 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un băiat caruie ii place sa se joaca pe calculator și să socializeze
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am văzut că dați wipe și doresc sa vad cuk e poliția și să opresc infractorii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:știu să fac roleplay , pe serverul vechi am fost in 2 facțiuni cu ore puține , ceea ce însemna că sunt capabil la un rp fara fail
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da, înțeleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bernando
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):nu știu că încă nu s-a deschis
4.Vechimea în Oraș (Personaj):nu s-a deschis
5.Scolarizare (Personaj):am participat la academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):șofer de tir , polițist și gunoier
7.Job Curent (Personaj):nu e deschis servrul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)avid e un băiat născut în cartierul Rau fanat "Groove" iar toată familia sa a murit ataca de criminali , de atunci a trăit în orfelinate și pe străzi apoi la 18 ani a plecat în Germania că șofer și a făcut bani, apoi a venit în Romania și a înființat un mic magazin alimentar, și dorește să i tre in poliție pentru a prinde toți criminali și infractorii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:știu să trag , conduc și mă descurc bine in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt bun trăgaci și dedicat
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț: înțelegător , dedicat, calm, respectuos,sportiv
iei Romane?:
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaavid (CoX)
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server: înainte de wipe aveam 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un băiat caruie ii place sa se joaca pe calculator și să socializeze
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am văzut că dați wipe și doresc sa vad cuk e poliția și să opresc infractorii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:știu să fac roleplay , pe serverul vechi am fost in 2 facțiuni cu ore puține , ceea ce însemna că sunt capabil la un rp fara fail
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da, înțeleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bernando
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):nu știu că încă nu s-a deschis
4.Vechimea în Oraș (Personaj):nu s-a deschis
5.Scolarizare (Personaj):am participat la academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):șofer de tir , polițist și gunoier
7.Job Curent (Personaj):nu e deschis servrul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)avid e un băiat născut în cartierul Rau fanat "Groove" iar toată familia sa a murit ataca de criminali , de atunci a trăit în orfelinate și pe străzi apoi la 18 ani a plecat în Germania că șofer și a făcut bani, apoi a venit în Romania și a înființat un mic magazin alimentar, și dorește să i tre in poliție pentru a prinde toți criminali și infractorii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:știu să trag , conduc și mă descurc bine in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt bun trăgaci și dedicat
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț: înțelegător , dedicat, calm, respectuos,sportiv
iei Romane?:
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!