Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CoX

New member
Haos Romania
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:David (CoX)
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server: înainte de wipe aveam 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un băiat caruie ii place sa se joaca pe calculator și să socializeze
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am văzut că dați wipe și doresc sa vad cuk e poliția și să opresc infractorii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:știu să fac roleplay , pe serverul vechi am fost in 2 facțiuni cu ore puține , ceea ce însemna că sunt capabil la un rp fara fail
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da, înțeleg

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bernando
2.Prenumele (Personaj):David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):nu știu că încă nu s-a deschis
4.Vechimea în Oraș (Personaj):nu s-a deschis
5.Scolarizare (Personaj):am participat la academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):șofer de tir , polițist și gunoier
7.Job Curent (Personaj):nu e deschis servrul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):David e un băiat născut în cartierul Rau fanat "Groove" iar toată familia sa a murit ataca de criminali , de atunci a trăit în orfelinate și pe străzi apoi la 18 ani a plecat în Germania că șofer și a făcut bani, apoi a venit în Romania și a înființat un mic magazin alimentar, și dorește să i tre in poliție pentru a prinde toți criminali și infractorii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:știu să trag , conduc și mă descurc bine in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt bun trăgaci și dedicat
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț: înțelegător , dedicat, calm, respectuos,sportiv
iei Romane?:

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus