Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:1 leu
2.ID In-Game: 674
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):250+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, numele meu irl e Gabriel am 16 ani și ma regăsesc în funcția de polițist . Am mai fost comisar șef, s.g.m și ultimul grad sub-inspector . Sunt matur, prietenos și știu sa gestionez orice situație
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Recent am întrat pe sever și am fost oprit de poliție, sau comportat frumos și cu profesionalitate și asta mia starniti dorința de a ma alătură din nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):joc fivem din 2022 si am făcut rp doar pe haos
9.Experiența în Roleplay: am experiente în rp cu pericol , jke, Victor micula și alte persoane. Am fost secretar general m.a.i, am condus vamala și la începutul lui 2024 am fost sub inspector în politie , am avut toate certificatele și am fost coordonator academie
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Gabi corduneanu
2.Prenumele (Personaj):Lucaci
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):674
4.Vechimea în Oraș (Personaj):250 luni
5.Scolarizare (Personaj): Da
6.Joburi Anterioare (Personaj): fost polițist
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt Gabriel , am 22 de ani . Sunt prietenos , înțelept și pot gestiona orice situații . Nu am probleme cu nervi, sunt iertător dar și drept . Ma recomanda profesionalismul și dedicarea în tot ceea ce fac
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Trecutul meu în polițe pe acest sever vorbește de la sine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: am fost și cadet și elev dar și lider! Știu cu ce sa mănâncă aceasta funcție și am experienta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: matur ,capabil ,bun instructor /coordonator , sunt devotat în ceea ce fac

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus