- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:131
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):350
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei sunt un baiat calm si respectuos,imi place sa ma joc fivem si sa ies afara cu prietenii.Imi place foarte mult aceasta factiune deoarece imi place sa ajut oamenii si sa fac dreptate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc sa ajung din nou la gradul de inspector precum aveam si fix dupa ce s-a dat wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Milai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):131
4.Vechimea în Oraș (Personaj):350 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)olitist
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):MNumele meu este andrei sunt un baiat care de mic a fost motivat de catre tatal meu sa aleg aceasta cale si de atunci mi-am pus in cap sa devin politist.Sunt un om calm,respectuos cu oamenii care ma respecta si ei la randul lor,sunt pasionat de aceasta munca,sunt o persoana fosrte inteligenta si ma coordonez foarte bine
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt inteligent,respectuos,calm si stiu sa ma coordonez
10.Diferențiere față de Alți Candidați:inteligenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt inteligent,calm,respectuos,stiu sa ma coordonez,sunt prietenos
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:131
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):350
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei sunt un baiat calm si respectuos,imi place sa ma joc fivem si sa ies afara cu prietenii.Imi place foarte mult aceasta factiune deoarece imi place sa ajut oamenii si sa fac dreptate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc sa ajung din nou la gradul de inspector precum aveam si fix dupa ce s-a dat wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Milai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):131
4.Vechimea în Oraș (Personaj):350 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)olitist
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):MNumele meu este andrei sunt un baiat care de mic a fost motivat de catre tatal meu sa aleg aceasta cale si de atunci mi-am pus in cap sa devin politist.Sunt un om calm,respectuos cu oamenii care ma respecta si ei la randul lor,sunt pasionat de aceasta munca,sunt o persoana fosrte inteligenta si ma coordonez foarte bine
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt inteligent,respectuos,calm si stiu sa ma coordonez
10.Diferențiere față de Alți Candidați:inteligenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt inteligent,calm,respectuos,stiu sa ma coordonez,sunt prietenos
Ultima editare: