Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Dezu
2.ID In-Game:22774
3.Vârsta (Minim 15 ani):Da
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51007
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):350
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma consider un baiat modest,calm si matur.Sunt sociabil,dar nu vorbesc cand nu sunt intrebat.Fac ceea ce mi se spune fara sa comentez si incerc sa le fac bine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Mereu mi a placut sa vad oamenii cum ne apara asa ca doresc sa o fac si eu la randul meu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani si ceva
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Guzmanz
2.Prenumele (Personaj):Giusto
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22774
4.Vechimea în Oraș (Personaj):350 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Henri-Coanda
6.Joburi Anterioare (Personaj):pana acum am fost civil din cate imi aduc aminte
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Giusto si mereu mi am dorit sa prind oamenii rai.Tata a fost politist la fel si doresc sa continui traditia.Sunt foarte devodat si inteligen,stiu sa ma inteleg cu oamenii si sa ii calmez.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt bun coordonator si stiu ca pot.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Trasul,Condusul,modestia,calmitatea si seriozitatea.

Ultima editare: 28 Noi 2023​

Member
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus