Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alecu
2.ID In-Game:29765
3.Vârsta (Minim 15 ani):21
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):52
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Alex, un explorator curios și pasionat de tehnologie, călătorii și învățare continuă. Îmi place să descopăr perspective noi, să rezolv probleme complexe și să aduc un plus de valoare prin creativitate. Cu o atitudine pozitivă și energie neobosită, mă adaptez rapid și îmi urmez mereu pasiunea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:M-am decis să intru în poliție din dorința de a face o diferență reală în comunitatea mea. Vreau să protejez oamenii, să îi ajut pe cei vulnerabili și să fiu mereu acolo unde este nevoie de mine. Cred în dreptate, în respectarea legii și în a lupta pentru un viitor mai sigur.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Mitrocut
2.Prenumele (Personaj):Vasikica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):29765
4.Vechimea în Oraș (Personaj):52 de Luni.
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si bac.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic.
7.Job Curent (Personaj):Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mitrocut Vasilica este o persoană de încredere, dedicată și profesionistă în tot ceea ce face. Întotdeauna atentă la detalii și cu o atitudine pozitivă, reușește să găsească soluții chiar și în cele mai dificile situații. Are o experiență vastă în domeniu și este mereu dispusă să ajute, să sprijine și să își împărtășească cunoștințele. O respect pentru integritatea și pasiunea cu care își face treaba.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că aș fi bun în poliție datorită capacității mele de a rămâne calm și rațional în situații de stres, dar și pentru că am o dorință puternică de a ajuta oamenii și de a face dreptate. Sunt dedicat, atent la detalii și îmi place să lucrez în echipă, calități care m-ar ajuta să fac față provocărilor din această profesie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem toți egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Integritate – Cred cu tărie în respectarea legii și în menținerea unor standarde morale ridicate, indiferent de circumstanțe.

Abilități de comunicare – Sunt capabil să comunic clar și eficient, să ascult activ și să interacționez cu persoane diverse, menținând mereu respectul și empatia.

Capacitate de rezolvare a problemelor – Gândesc rapid și analitic în situații de urgență, găsind soluții eficiente și adecvate.

Rezistență la stres – Pot gestiona situațiile dificile și tensionate cu calm, menținându-mi concentrarea și obiectivitatea.

Spirit de echipă – Mă adaptez bine într-o echipă, colaborând cu colegii pentru a atinge obiectivele comune și pentru a asigura succesul misiunilor.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus