Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Radu
2.ID In-Game: 8632
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server : 24 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Ma cheama Radu , am 15 ani si stau in Bucuresti. Sunt un baiat simplu care este pasionat de jocurile pe PC si de fotbal . Eu pe calculator ma joc urmatoarele jocuri : FiveM ( cel mai frecventat ) , CS GO , LOL etc. Sunt o persoana sociabila caruia ii place sa ajute lumea. Imi place sa imi vad de treaba mea si sa imi fac treaba cat de bine pot. De curand am dezvoltat o pasiune pentru masini.
Sper ca v-a placut descrierea mea si sa ne vedem cu bine la teste!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ajut cati mai multi oameni si sa imi fac numele cunoscut pe acest server .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca nerespedtarea regurilor sau a ordinelor superioare poate auduce sanctiuni .

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Ciupanezu
2.Prenumele (Personaj): Radu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8632
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 24 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd , Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Numele meu este Ciupanezu Radu si am 24 de ani. Mama lucreaza la o alimentara din Paleto iar tata a fost gunoier . Usor usor am inaintat in varsta asa ca am ales sa imi gasesc un loc de munca stabil din care as putea sa imi intretin viitoarea familie . Eu sunt un om simplu care este pasionat de sporturi si masini . Am avut o incercare in a deveni fotbalist dar mi am dat seama ca nu este pentru mine.
Sper ca v-a placut descrierea mea si sa ne vedem cu bine la interviu!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om educat care stie sa asculte oridinele.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt un om apt care se poate descurca orice situatie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: stiu sa pilotez , stiu sa conduc masina , stiu sa trag cu arma , sunt un om calm , sunt un om educat

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus