- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Iancu
2.ID In-Game:18825
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):180
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut!Eu sunt Ianis un baiat care stie sa glumeasca si cand e de seriozitate pot sa fiu si serios.Imi place sa ma joc fivem,fifa si sa ies pe afara cu prietenii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a ajuta sistemu si pentru ca imi doresc foarte mult sa intru.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm ca nerespectarea reguriilor si ordinelor superioare poate aduce sanctiuni.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ianis
2.Prenumele (Personaj):Yakuza
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9324
4.Vechimea în Oraș (Personaj):180 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul IonStanescu
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut!Eu sunt Ianis,un baiat tanar de 18 ani care doreste sa isi implineasca visul de a fi in politia romana deoarece parintii mei au fost omorati de mafioti.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag bine si pot sta mult in oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt intelegator,glumet si serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc bine,stiu sa trag forate bine cu pistolul,pot sa raman calm,seriozitate,pot sa fac si glume
1.Numele sau Porecla:Iancu
2.ID In-Game:18825
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):180
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut!Eu sunt Ianis un baiat care stie sa glumeasca si cand e de seriozitate pot sa fiu si serios.Imi place sa ma joc fivem,fifa si sa ies pe afara cu prietenii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a ajuta sistemu si pentru ca imi doresc foarte mult sa intru.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm ca nerespectarea reguriilor si ordinelor superioare poate aduce sanctiuni.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ianis
2.Prenumele (Personaj):Yakuza
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9324
4.Vechimea în Oraș (Personaj):180 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul IonStanescu
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut!Eu sunt Ianis,un baiat tanar de 18 ani care doreste sa isi implineasca visul de a fi in politia romana deoarece parintii mei au fost omorati de mafioti.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag bine si pot sta mult in oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt intelegator,glumet si serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc bine,stiu sa trag forate bine cu pistolul,pot sa raman calm,seriozitate,pot sa fac si glume