Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informatii OOC
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:36887
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):126
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Andrei am 15 ani sunt un baiat cu motivatie si serios am un dezavantaj care este vocea mea care este suptire dar asta nu conteaza practic fotbal si imi pace sa ies pe afara cu bicicleta am un comportament bun imi place mult fivemul si jocurile online dar sunt un biat cu un suflet foarte deschis
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am mai fost pe acest server si mi a placut foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:Mare nu prea fac failuri
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da

Informatii IC

1.Numele (Personaj)Periculosul
2.Prenumele (Personaj):Ion
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):36887
4.Vechimea în Oraș (Personaj):126 luni
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,uber eats, ciupercar
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Ion am 25 de ani imi plac masinile si la acest momendat lucrez ca miner sunt un om deschis,sincer,serios,ascultator si sper ca o sa ajung in acest departament pentru ca este visul meu de cand eram mic si va promit cat timp o sa fiu ca o sa fiu serios in ceea ce fac
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Seriozitatea mea si felul in care ma descurc sa tin sub control si calm lucrurile
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Diferente pot fii la fiecare cum controleaza o actiune sub control sau seriozitatea dar cel mai bun sa castige 11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț iei Romane?:Tras,condus,seriozitate,mentinerea lucrurilor sub control si comportamentul

Ultima editare:
𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus