New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei Tavi
2.ID In-Game:3340
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):3340
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):107
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei Tavi ,am varsta frumoasa de 17 ani,imi place foarte mult sa lucrez in echipa sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,cu bunul simt respectos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Este un departament foarte frumos,cu niste membrii respectosi cat si lider ul -co lider.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei Tavi
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3340
4.Vechimea în Oraș (Personaj):107 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei Tavi m-am nascut intr un cartier foarte linistit in paleto,tatal meu lucra ca sofer pe ambulanta iar mama mea era asistenta,de mic copil tata imi zicea sa ma fac politist, iar aceasta pasiune am luat o de la tatal meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am calitatile unui politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Respectul,Seriozitatea, bunul simt si orientarea.
1.Numele sau Porecla: Andrei Tavi
2.ID In-Game:3340
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):3340
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):107
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei Tavi ,am varsta frumoasa de 17 ani,imi place foarte mult sa lucrez in echipa sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,cu bunul simt respectos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Este un departament foarte frumos,cu niste membrii respectosi cat si lider ul -co lider.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei Tavi
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3340
4.Vechimea în Oraș (Personaj):107 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei Tavi m-am nascut intr un cartier foarte linistit in paleto,tatal meu lucra ca sofer pe ambulanta iar mama mea era asistenta,de mic copil tata imi zicea sa ma fac politist, iar aceasta pasiune am luat o de la tatal meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am calitatile unui politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Respectul,Seriozitatea, bunul simt si orientarea.