Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Spy

New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:37708
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50911
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):160
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut , ma numesc Andrei am 14 ani dar merit o sansa , sunt din Bucuresti , sunt calm si intelegator in orice situatie si fac box de la varsta de 10 ani .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru ca am o experienta mare si asi dori sa fiu din nou un politist .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Andrew
2.Prenumele (Personaj): Spy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 37708
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 160 de luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 Clase,Diploma,Academia de Politie .
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist,medic,mecanic.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei ,am o experienta destul de mare in Departamentul de politie , am 21 de ani , am crescut in paleto cu familia mea ce a fost omorata de un infractor , de accea asi dori sa ma fac politist , pentru a apara orasul de toti infractorii .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu foarte bine regulmentul , am mai fost in politie .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt calm, stiu sa conduc bine , stiu sa pliotez bine , stiu sa trag bine si sunt o persoana respectuoasa .

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus