New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mihai
2.ID In-Game: 3808
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat intelegator m a descurc in rezolvarea problemelor si cooperez cu lume
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: eu vreau s a ma alatur departamentului de politie pentru ca imi doresc mult s a devin politist 8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mihai
2.Prenumele (Personaj): Avram
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3808
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) Cand eram micul mafiot mi a răpit părinții și de atunci I a m jurat în fata ca o sa îl arestez cândva și acel moment poate fi astăzi
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am abilitati puternice de comunicare si capacitatea de a gestiona situatiile tensionate intr un mod calm si eficient. De asemenea sunt dispus sa invat si sa ma perfectionez in continuu pentru a deveni un politist cat mai bun.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt foarte sunt serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: cooperativ , intelegator , calm , curajos , politicos
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mihai
2.ID In-Game: 3808
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat intelegator m a descurc in rezolvarea problemelor si cooperez cu lume
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: eu vreau s a ma alatur departamentului de politie pentru ca imi doresc mult s a devin politist 8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mihai
2.Prenumele (Personaj): Avram
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3808
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) Cand eram micul mafiot mi a răpit părinții și de atunci I a m jurat în fata ca o sa îl arestez cândva și acel moment poate fi astăzi
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am abilitati puternice de comunicare si capacitatea de a gestiona situatiile tensionate intr un mod calm si eficient. De asemenea sunt dispus sa invat si sa ma perfectionez in continuu pentru a deveni un politist cat mai bun.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt foarte sunt serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: cooperativ , intelegator , calm , curajos , politicos