Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game:8857
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):191.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Andrei am 16 ani sunt din judetul dambovita sunt un baiat calm rabdator si munictor in timpul liber ies pe afara sau ma joc pe pc
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost de mult si sunt niste prieteni acolo
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2ani
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Blanco
2.Prenumele (Personaj):Moretti
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8857
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an si ceva cam asa
5.Scolarizare (Personaj):academia tehnica militara
6.Joburi Anterioare (Personaj): muncitor avocat
7.Job Curent (Personaj): avocat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):De cand eram mic familia mea a fost omorata de niste politisti coruti si de atunci am jurat ca voi intra in politie si nu o sa mai permit aceste lucruri sa se intample si altor persoane
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ma consider potrivit pentru ca sunt o persoana activa stiu cum sa imi controlez nervii cu persoanele dificile si am mai avut experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: imi pot controla nervi sunt muncitor si sunt descurcaret
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
1 respect fiecare persoana
2 ofer sanse egale fiecarui persoane
3 ascult de gradele mai mari
4 stiu sa descurc probleme intre persoane
5 sunt muncitor si descurcaret

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana copilu lu sake.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus