New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Dobrota
2.ID In-Game: 2668
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809
5.Orele Jucate pe Server: 6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut. Numele meu este Dobrota robert si ie imi plce sa ma joc fivem imi place sa merg cu atv imi plac animalele si sunt foarte matur . Am ferma de oi la care lucrez foarte mult dar in timpul liber ma joc fivem . Infara de fivem nu am alt joc preferat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa ajut foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3
9.Experiența în Roleplay: 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da sunt constient ca daca voi incalca regulile voi fi dat afara
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Dobrota
2.Prenumele (Personaj): Robert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2668
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am avut vechime de 2 ani in oras
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Alexandru Ioan Cuza de la Sibiu (academia de politie)
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd fost politit in trecut
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut. Numele meu este Dobrota Robert si imi place foarte mult sa muncesc. De cand eram mic tatal meu m-a invatat sa lucrez la tara . In lucru am un plus deoarece nu am sila de nmk adicxa de sange sau alte chesti. Asa ca sunt foarte motivat sa intru in politia romana
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt foarte mucitor si educat
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: curajul,motivtia,harnicia,capabilitatea,educat
1.Numele sau Porecla: Dobrota
2.ID In-Game: 2668
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809
5.Orele Jucate pe Server: 6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut. Numele meu este Dobrota robert si ie imi plce sa ma joc fivem imi place sa merg cu atv imi plac animalele si sunt foarte matur . Am ferma de oi la care lucrez foarte mult dar in timpul liber ma joc fivem . Infara de fivem nu am alt joc preferat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa ajut foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3
9.Experiența în Roleplay: 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da sunt constient ca daca voi incalca regulile voi fi dat afara
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Dobrota
2.Prenumele (Personaj): Robert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2668
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am avut vechime de 2 ani in oras
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Alexandru Ioan Cuza de la Sibiu (academia de politie)
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd fost politit in trecut
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut. Numele meu este Dobrota Robert si imi place foarte mult sa muncesc. De cand eram mic tatal meu m-a invatat sa lucrez la tara . In lucru am un plus deoarece nu am sila de nmk adicxa de sange sau alte chesti. Asa ca sunt foarte motivat sa intru in politia romana
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt foarte mucitor si educat
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: curajul,motivtia,harnicia,capabilitatea,educat