Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Matei
2.ID In-Game: 992
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server: 3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Matei am 14 ani si imi place sa ma joc fivem in timpul liber si as vrea sa pot face rp ca politist. Vreau sa intru in politie pentru a face un rp de calitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa arestez cat mai multi infractori.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: am multa experienta. Pe o scara de la 1 la 10, 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Fermecatul
2.Prenumele (Personaj): Chifoi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 922
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taximetrist
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Am fost crescut intr-o parte foarte periculoasa a orasului si toti prietenii mei au fost implicati in infractiuni. Eu am decis sa nu iau parte la ilegalitati si sa aplic la departamentul de politie. Vreau sa aleg calea cea buna in viata si sa curat srtazile de infractori.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Rabdarea si comunicarea
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt un om corect si respectat de oamenii din oras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
Sunt respetuos
Sunt ambitios
Sunt calm
Sunt rabdator
Sunt muncitor

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus