Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Adita
2.ID In-Game: 922
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50902
5.Orele Jucate pe Server: 1 ora
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Adita am 14 ani fac 15 in 2 luni imi place FiveM ul jucand ca si politist mai ales , vreau sa intru in pd deoarece mi a fost dor si ca vreau sa fac un rp de calitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa arestez cati mai multi criminali si mafioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte multa experienta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Corduneanu
2.Prenumele (Personaj): Adrian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 992
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): am terminat facultatea cu brio
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic , taximetrist
7.Job Curent (Personaj): sofer de tir
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna Seara , ma numesc Adrian Corduneanu am 18 ani si vreau sa intru in Departamentul politiei romane , sunt un om de treaba intelegator dar in privinta mafiotilor si criminalilor devin o fire dura . Am 1 metru 90 si 85 de kilograme.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am foarte mult respect si multa rabdare
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Diferenta este ca eu nu sunt un politist corput cum sunt alti si ca sunt foarte muncitor
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Rabdator , respectuos , muncitor , atent si sportiv

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus