- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bamby
2.ID In-Game:20005
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 ani jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):259
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt bamby am 13 ani jumate,sunt o persoana sociabila.Imi place sa ma joc fotbal si fivem.In marea parte a timpului sunt pe afara.Mancarea mea preferata este pizza.Am ochii caprui,sunt inalt,slab si am parul saten.Locuiesc in orasul Targoviste,judetul dambovita.Clubul la care joc fotbal se numeste PHOENIX TARGOVISTE.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place irl politia si mi ar place placere sa o pot practica intr un joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Faianta
2.Prenumele (Personaj):Bamby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20005
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21ani
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist,medic,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,ma numesc Faianta Bamby,am 21 de ani,sunt venit de pe pragul academiei de politie si as vrea sa devin politist de meserie.Sunt o persoana sociabila.Imi place in timpul liber sa ies cu prietenii/familia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foartye dedicat si supus meseriei
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma consider mai diferit de cat nimeni,tti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:inteligent,agil,corect,conditie fizica exelenta,intelegator
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bamby
2.ID In-Game:20005
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 ani jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):259
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt bamby am 13 ani jumate,sunt o persoana sociabila.Imi place sa ma joc fotbal si fivem.In marea parte a timpului sunt pe afara.Mancarea mea preferata este pizza.Am ochii caprui,sunt inalt,slab si am parul saten.Locuiesc in orasul Targoviste,judetul dambovita.Clubul la care joc fotbal se numeste PHOENIX TARGOVISTE.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place irl politia si mi ar place placere sa o pot practica intr un joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Faianta
2.Prenumele (Personaj):Bamby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20005
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21ani
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist,medic,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,ma numesc Faianta Bamby,am 21 de ani,sunt venit de pe pragul academiei de politie si as vrea sa devin politist de meserie.Sunt o persoana sociabila.Imi place in timpul liber sa ies cu prietenii/familia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foartye dedicat si supus meseriei
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma consider mai diferit de cat nimeni,tti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:inteligent,agil,corect,conditie fizica exelenta,intelegator