Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Bamby
2.ID In-Game:20005
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 ani jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):259
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt bamby am 13 ani jumate,sunt o persoana sociabila.Imi place sa ma joc fotbal si fivem.In marea parte a timpului sunt pe afara.Mancarea mea preferata este pizza.Am ochii caprui,sunt inalt,slab si am parul saten.Locuiesc in orasul Targoviste,judetul dambovita.Clubul la care joc fotbal se numeste PHOENIX TARGOVISTE.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place irl politia si mi ar place placere sa o pot practica intr un joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Faianta
2.Prenumele (Personaj):Bamby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20005
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21ani
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist,medic,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,ma numesc Faianta Bamby,am 21 de ani,sunt venit de pe pragul academiei de politie si as vrea sa devin politist de meserie.Sunt o persoana sociabila.Imi place in timpul liber sa ies cu prietenii/familia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foartye dedicat si supus meseriei
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma consider mai diferit de cat nimeni,tti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:inteligent,agil,corect,conditie fizica exelenta,intelegator

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester. (Ma gasesti pe server-ul main Haos Romania sub numele de "ariana".)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus