- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game: 2837
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am 14 ani si 5 luni dar sunt capabil.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Sunt o persoana organizata, cu bun simt, amuzanta si serioasa cand este cazul. Locuiesc in orasul Constanța,mereu sunt în căutare de prieteni cu care pot lega de prietenie de lunga durată,în care pot avea încredere.Timpul liber mi-l petrec iesind afara,sau jucând jocuri video.De la o vârsta mica mi-au plăcut jocurile video, în special seria de jocuri gta sau cs.În ceea ce privește prietenii, consider că prietenia este un aspect esențial al vieții mele. Sunt deschis și prietenos, iar calitatea legăturilor pe care le creez este foarte importantă pentru mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa intru in PD doarece mi se pare o factiune buna, si vreau sa prind mafiotii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg acest lucru
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Darius
2.Prenumele (Personaj):Constantin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2837 (ID)
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Nu stiu sigur,in jur de un an.
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit scoala de politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, Ciupercar, Fermier
7.Job Curent (Personaj): Taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Constantin Darius, si de cand am fost mic am vrut sa devin politist,asa ca la varsta de 20 ani m-am inscris la facultatea de politie Alexandru Ioan Cuza, Am absolvit aceasta facultate, si acum doresc sa imi caut un loc de munca in Departamentul de Politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt serios,ma implic si pot prinde multi infractori
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Respect regulile politiei, sunt serios,activ si nu tradez politia.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Serios,implicat,atent,harnic,curajos
1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game: 2837
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am 14 ani si 5 luni dar sunt capabil.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Sunt o persoana organizata, cu bun simt, amuzanta si serioasa cand este cazul. Locuiesc in orasul Constanța,mereu sunt în căutare de prieteni cu care pot lega de prietenie de lunga durată,în care pot avea încredere.Timpul liber mi-l petrec iesind afara,sau jucând jocuri video.De la o vârsta mica mi-au plăcut jocurile video, în special seria de jocuri gta sau cs.În ceea ce privește prietenii, consider că prietenia este un aspect esențial al vieții mele. Sunt deschis și prietenos, iar calitatea legăturilor pe care le creez este foarte importantă pentru mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa intru in PD doarece mi se pare o factiune buna, si vreau sa prind mafiotii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg acest lucru
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Darius
2.Prenumele (Personaj):Constantin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2837 (ID)
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Nu stiu sigur,in jur de un an.
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit scoala de politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, Ciupercar, Fermier
7.Job Curent (Personaj): Taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Constantin Darius, si de cand am fost mic am vrut sa devin politist,asa ca la varsta de 20 ani m-am inscris la facultatea de politie Alexandru Ioan Cuza, Am absolvit aceasta facultate, si acum doresc sa imi caut un loc de munca in Departamentul de Politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt serios,ma implic si pot prinde multi infractori
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Respect regulile politiei, sunt serios,activ si nu tradez politia.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Serios,implicat,atent,harnic,curajos