Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ma numesc Gabi
2.ID In-Game: 805
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):Am 55 de ore pe server (inainte de furtuna aveam 1500 ore pe server)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un om calm, respectuos si educat.Imi place sa ma joc FiveM dar si sa ies sa ma joc fotbal.Consider ca sunt un om putin caragios dar si serios in situatiile care impun acest lucru.Cu siguranta ma voi descurca la orice , asa cum fac si in realitate.Pot sa comunic si sa duc o discutie serioasa pana la capat ,avand capacitatea de a va intelege si pot sa respect toate decizile pe care le luati.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorința de a ajuta comunitatea Haos Romania.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Joc FiveM din anul 2022 si pe Haos cu mult dinaintea furtunii , avand si atunci un id destul de mic (33622) 9.Experiența în Roleplay: Din momentul in care am inceput sa petrec timpul pe acest joc tot evoluez in ceea ce reprezinta experienta si formarea unui RolePlay calitativ.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da , sunt total de acord cu regulile si ordinele acestui departament !
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Corduneanu
2.Prenumele (Personaj): Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 805
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am devenit un civil al acestui Oras de aproximativ 55 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase (gimnaziu , liceu ) , facultatea si academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): pescar, sofer de autobuz,miner si gunoier
7.Job Curent (Personaj): Momentan ma axez pe miner pentru ca este un job in care iti poti antrena aproape fiecare celula si muschi din corp , devenind mai eficient si puternic in viata de zi cu zi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Corduneanu Gabi, am 21 de ani și sunt o persoană dedicată, pasionată si determinată.Pentru mine orice activitate ilegala , precum furatul sau alte bazaconii sunt excluse total !Consider ca sunt o persoana ce trebuie sa isi castige painea de pe masa legal , prin munca cinstita si cu efort . Chiar daca munca mea de miner nu este ce a mai usoara , consider ca aceasta munca in momentul de fata ma reprezinta ca om .Ca persoana sunt un om educat , avand educatia primita de acasa , invatat si cu greul dar si cu binele
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca acest job este potrivit pentru mine din cauza ca sunt obisnuit cu situatiile stresante si munca grea. Acest job m a facut eligibil cu munca de Politist , atat din punct de vedere fizic dar si din punct de vedere psihic , facandu ma sa rezist la situatiile pericol si stresante
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu sa discut si sa port un dialog cu alte persoane , cunosc la perfectie limba engleza (acest lucru oferindu mi un avantaj enorm pe care altii nu il au ) si stiu sa ii fac pe oameni sa mediteze asupra faptelor sale , in unele cazuri chiar facandu le sa renunte
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț iei Romane?: seriozitatea , sinceritatea , puterea de a trece peste orice obstacol , dorinta de a pazi orasul nostru , orasul in care ne am nascut dar chiar si calitatile reprezentate de stilul de condus , de pilotaj si de tras .
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.