- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Iancu Mario(hamsie)
2.ID In-Game:26032
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50610
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut!Ma numesc Mario si am 17 ani, sunt din Buzau si imi place fotbalul.In timpul liber stau pe pc si ma joc fivem.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa mi ajut locuitorii orasului si colegii!!!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000+ ore
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Hamsie
2.Prenumele (Personaj):Beleaua
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26032
4.Vechimea în Oraș (Personaj):sunt in oras de aproximativ 40 de luni
5.Scolarizare (Personaj):studii superioare
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut!Numele meu este Hamsie si vin dintr-o familie saraca, de la varsta de 12 ani am fost nevoit sa lucrez pe unde apucam pentru a imi castiga painea, cu toate greutatile m am tinut de scoala si mi am ajutat familia pentru a duce o viata mai buna...
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am respect fata de persoanele din jur, ma coordonez bine, invat din greseli, sunt foarte serios, dar tot o data am si simtul umorului cand trebuie!!!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca sunt foarte multe diferente, fiecare candidat are defectele si calitatile lui!!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:amabil, calm, solidaritate, optimism si atentie
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Iancu Mario(hamsie)
2.ID In-Game:26032
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50610
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut!Ma numesc Mario si am 17 ani, sunt din Buzau si imi place fotbalul.In timpul liber stau pe pc si ma joc fivem.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa mi ajut locuitorii orasului si colegii!!!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000+ ore
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Hamsie
2.Prenumele (Personaj):Beleaua
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26032
4.Vechimea în Oraș (Personaj):sunt in oras de aproximativ 40 de luni
5.Scolarizare (Personaj):studii superioare
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut!Numele meu este Hamsie si vin dintr-o familie saraca, de la varsta de 12 ani am fost nevoit sa lucrez pe unde apucam pentru a imi castiga painea, cu toate greutatile m am tinut de scoala si mi am ajutat familia pentru a duce o viata mai buna...
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am respect fata de persoanele din jur, ma coordonez bine, invat din greseli, sunt foarte serios, dar tot o data am si simtul umorului cand trebuie!!!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca sunt foarte multe diferente, fiecare candidat are defectele si calitatile lui!!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:amabil, calm, solidaritate, optimism si atentie