Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Iancu Mario(hamsie)
2.ID In-Game:26032
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50610
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut!Ma numesc Mario si am 17 ani, sunt din Buzau si imi place fotbalul.In timpul liber stau pe pc si ma joc fivem.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa mi ajut locuitorii orasului si colegii!!!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000+ ore
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Hamsie
2.Prenumele (Personaj):Beleaua
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26032
4.Vechimea în Oraș (Personaj):sunt in oras de aproximativ 40 de luni
5.Scolarizare (Personaj):studii superioare
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut!Numele meu este Hamsie si vin dintr-o familie saraca, de la varsta de 12 ani am fost nevoit sa lucrez pe unde apucam pentru a imi castiga painea, cu toate greutatile m am tinut de scoala si mi am ajutat familia pentru a duce o viata mai buna...
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am respect fata de persoanele din jur, ma coordonez bine, invat din greseli, sunt foarte serios, dar tot o data am si simtul umorului cand trebuie!!!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca sunt foarte multe diferente, fiecare candidat are defectele si calitatile lui!!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:amabil, calm, solidaritate, optimism si atentie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus