New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Gherman
2.ID In-Game:37594
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50710
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,am zis sa ma reapuc de FiveM ca tot a venit vacanta si am intrat pe Haos din cauza unor prieteni care au inceput sa se joace aici.Am mai fost politist pe alte servere si vreau sa experimentez politia haos deoarece am observat cateva specimene in politie care nu isi au locul in departament.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Observarea a catorvaspecimene in politie care nu isi au locul in departament.Posibilitatea de a produce mai mult rp
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1700h
9.Experiența în Roleplay:Am fost pe mai multe servere politist(comisar sef),mecanic,mafiot
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Waguan
2.Prenumele (Personaj):Johnson
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):37594
4.Vechimea în Oraș (Personaj):7 ani,moment in care am migrat din Jamaica
5.Scolarizare (Personaj):Liceu 12 clase,academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)
ostas
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Yo man sunt Waguan,am venit cand eram mic cu parintii in Haos city si m-am stabilit aici.Toti prietenii mei din Jamaica erau nelegiuiti,iar eu am ales sa o iau pe calea dreapta si sa incerc sa indrept toti oamenii care traiesc ilegal.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu am un har aparte de a comunica cu persoanele astfel incat sa reusesc sa obtin ce vreau.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:inteligent,comunicativ,curajos,prietenos,carismatic
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Gherman
2.ID In-Game:37594
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50710
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,am zis sa ma reapuc de FiveM ca tot a venit vacanta si am intrat pe Haos din cauza unor prieteni care au inceput sa se joace aici.Am mai fost politist pe alte servere si vreau sa experimentez politia haos deoarece am observat cateva specimene in politie care nu isi au locul in departament.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Observarea a catorvaspecimene in politie care nu isi au locul in departament.Posibilitatea de a produce mai mult rp
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1700h
9.Experiența în Roleplay:Am fost pe mai multe servere politist(comisar sef),mecanic,mafiot
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Waguan
2.Prenumele (Personaj):Johnson
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):37594
4.Vechimea în Oraș (Personaj):7 ani,moment in care am migrat din Jamaica
5.Scolarizare (Personaj):Liceu 12 clase,academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Yo man sunt Waguan,am venit cand eram mic cu parintii in Haos city si m-am stabilit aici.Toti prietenii mei din Jamaica erau nelegiuiti,iar eu am ales sa o iau pe calea dreapta si sa incerc sa indrept toti oamenii care traiesc ilegal.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu am un har aparte de a comunica cu persoanele astfel incat sa reusesc sa obtin ce vreau.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:inteligent,comunicativ,curajos,prietenos,carismatic