- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: denis
2.ID In-Game: 20270
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):151
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat din judetul dambovita care face tenis de performanta si nu ii place scoala dar iubesc sa ma joc fivem cu prietenii si sa fac roleplay-uri de calitate.Sunt o persoana ambitioasa , mereu în cautari și tare de noi provocori si oportunitati de dezvoltare personala și profesionala.imi place să invat constant și sa imi impartasesc cunostintele si experientele cu cei din jurul meu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea de a intra in politie este dorinta mea de a servi comunitatea si de a contribui la mentinerea ordinii si sigurantei publice. Consider ca am abilitatile si calitatile necesare pentru a face fata situatiilor de urgenta si pentru a oferi ajutor cetatenilor in nevoie. In plus pot lucra foarte bine in echipa cu ceilalti cadeti.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):9 luni aproape
9.Experiența în Roleplay:buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):viorel
2.Prenumele (Personaj):scaun
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20270
4.Vechimea în Oraș (Personaj):151 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase + facultate de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi, miner, sofer de autobuz, postas, pescar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat de 18 ani nascut la spitalul din paleto, cand aveam 3 ani si tata a plecat in misiune deoarece era politist un om imbracat in negru a intra in casa mea si a omorat-o pe mama de atunci vreau sa devin politist si sa prind toti criminalii care umbla prin orasul nostru.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am o ura pentru toti criminalii si vreau sa ii prind ca sa imi razbun mama decedata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Abilități de comunicare și rezolvare a conflictelor. foarte pasionat de polite
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?
-condus bun de masina si de elicopter
-tinta buna cu arma
-abilitati bune de comunicare
-Capacitatea de a lua decizii rapide si concrete in situatii de urgenta
-Abilitatea de a lucra in echipa si de a coordona actiunile pentru atingerea obiectivelor comune
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: denis
2.ID In-Game: 20270
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):151
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat din judetul dambovita care face tenis de performanta si nu ii place scoala dar iubesc sa ma joc fivem cu prietenii si sa fac roleplay-uri de calitate.Sunt o persoana ambitioasa , mereu în cautari și tare de noi provocori si oportunitati de dezvoltare personala și profesionala.imi place să invat constant și sa imi impartasesc cunostintele si experientele cu cei din jurul meu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea de a intra in politie este dorinta mea de a servi comunitatea si de a contribui la mentinerea ordinii si sigurantei publice. Consider ca am abilitatile si calitatile necesare pentru a face fata situatiilor de urgenta si pentru a oferi ajutor cetatenilor in nevoie. In plus pot lucra foarte bine in echipa cu ceilalti cadeti.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):9 luni aproape
9.Experiența în Roleplay:buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):viorel
2.Prenumele (Personaj):scaun
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20270
4.Vechimea în Oraș (Personaj):151 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase + facultate de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi, miner, sofer de autobuz, postas, pescar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat de 18 ani nascut la spitalul din paleto, cand aveam 3 ani si tata a plecat in misiune deoarece era politist un om imbracat in negru a intra in casa mea si a omorat-o pe mama de atunci vreau sa devin politist si sa prind toti criminalii care umbla prin orasul nostru.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am o ura pentru toti criminalii si vreau sa ii prind ca sa imi razbun mama decedata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Abilități de comunicare și rezolvare a conflictelor. foarte pasionat de polite
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?
-condus bun de masina si de elicopter
-tinta buna cu arma
-abilitati bune de comunicare
-Capacitatea de a lua decizii rapide si concrete in situatii de urgenta
-Abilitatea de a lucra in echipa si de a coordona actiunile pentru atingerea obiectivelor comune