- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game:8857
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei am 15 ani sunt din judetul DB sunt un baiat calm rabdator si muncitor in timpul liber ma joc pe calucaltor sau ies pe afara cu prieteni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițiee cand eram mic imi doream sa intru in pd si acum imi pot indeplini visul doar intrun joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2ani
9.Experiența în Roleplay:foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Blanco
2.Prenumele (Personaj):Moretti
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8857
4.Vechimea în Oraș (Personaj):cam 1 am adunat
5.Scolarizare (Personaj):Facultate si un master
6.Joburi Anterioare (Personaj)::Miner,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e cand eram mic parinti mei au fost omorati intro misiune foarte secreta de diicot si ei au fost omorati din pacate de niste mafioti si de atunci mam jurat ca ma voi razbuna
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit pentru a fi politist datorita abilitatilor mele de comunicare si rezolvarea conflictelor.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:din puntul meu de vedere voi fi un cadet care va incerca sa ajute toate persoanele si sa opreasca toate confilictele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt rabdator, Capacitatea de rezolvare a conflictelor, sunt calm mereu, sunt muncitor,atentie la detali
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game:8857
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei am 15 ani sunt din judetul DB sunt un baiat calm rabdator si muncitor in timpul liber ma joc pe calucaltor sau ies pe afara cu prieteni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițiee cand eram mic imi doream sa intru in pd si acum imi pot indeplini visul doar intrun joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2ani
9.Experiența în Roleplay:foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Blanco
2.Prenumele (Personaj):Moretti
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8857
4.Vechimea în Oraș (Personaj):cam 1 am adunat
5.Scolarizare (Personaj):Facultate si un master
6.Joburi Anterioare (Personaj)::Miner,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e cand eram mic parinti mei au fost omorati intro misiune foarte secreta de diicot si ei au fost omorati din pacate de niste mafioti si de atunci mam jurat ca ma voi razbuna
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit pentru a fi politist datorita abilitatilor mele de comunicare si rezolvarea conflictelor.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:din puntul meu de vedere voi fi un cadet care va incerca sa ajute toate persoanele si sa opreasca toate confilictele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt rabdator, Capacitatea de rezolvare a conflictelor, sunt calm mereu, sunt muncitor,atentie la detali