Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Fortex
2.ID In-Game:11351
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):508032
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei , ma joc Fivem de la 13 ani , imi plcae foarte mult fotbalul si sa ma joc jocuri pe pc , sunt o persoana calma si pregatita de orice .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa apar orasul paleto de infractori care vor sa il distruga si sa faca din el un oras plin cu droguri si alte prostii .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Consider ca in momentul actual sunt destul de competent sa duc un rolplay complex la bun sfarsit .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Fortex
2.Prenumele (Personaj): Tataie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):11351
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 25 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu si Facultate .
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz .
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut! Ma numesc Fortex Tataie am 25 de ani si am ajuns pentru prima data in acest oras la varsta de 14 ani . Atunci mi se parea un orasel destul de linistit si pasinic pana am implinit varsta de 18 ani si m am bagat intr un anturaj prost , am inceput sa vand droguri si sa jefuiesc oamnei , dupa 3 luni prietenii mei cei mai buni care au vazut ca sufar m au dat in gat la politie si am fost la puscarie pentru 2 luni . Din acel moment am realizat ca trebuie sa prind orice infractor care corupe minori sa il ajute pentru bani . Sper sa pot ajuta cati mai multi oamnei care au nevoie de o sustinere in viata .

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus