Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: edi
2.ID In-Game:3608
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server:0
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Eduard , imi plac jocurile de video fotbalul, mai ies afara cu prieteni la fotbal și la film cu ggk mea. La fotbal joc pe postul de fundaș lateral sau mijlocas defensiv.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut cetățenii orașului , sa anchetez persoane si sa fac urmăriri
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 (1500 ore anu asta)
9.Experiența în Roleplay: Hard-Advanced (depinde de situatie , m-am jucat pe cel mai mare server din romania nu dau numele ca se sanctioneaza)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm,da!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Rozeta
2.Prenumele (Personaj):Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3608
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Astazi dar am avut și nepoți în oraș
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Niciunul
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om normal , provin din Romania ,Bucuresti. Am venit in orasul Los Santos pentru a intra in Academia de Politie si pentru a apara localitatea Paleto si municipiul Los Santos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pot face orice imi spuneti (ISCTR, JAFURI,RAZII,ETC)
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu , nu vreau sa zic nimic rau
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:linistit, rabdator(IC nu si OOC) ascultator, intelegator,calm

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus