Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Darius Rusu
2.ID In-Game:10192
3.Vârsta (Minim 15 ani):19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50511
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):54
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Darius unt o persoana calma imi place sa practic sportul sa ma joc pe calculator practic fotbal in liga 3 de 3 ani imi place sa fac sala in fiecare zi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru a da calitate si curaj
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):7 ani
9.Experiența în Roleplay:D7 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rusu
2.Prenumele (Personaj):Darius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10192
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ANI
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj):DIICOT
7.Job Curent (Personaj):Nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Darius de mic copil imi doresc sa fac parte din politie tata-l meu a fost si el politist si de aceea doresc sa ii calc pe urme pentru a ajunge un om al legii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pentru a apara civili de infractori si criminali
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Rabdarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Experienta modul de a comunica moduel de cordonare condusul si trasul cu arma

Ultima editare: 28 Noi 2023​

Ultima editare:
Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in academie!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus