- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:131
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):340
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei sunt un baiat simplu am varsta de 14 ani si imi place sa lucrez in echipa si sa cooperez cu oamenii imi place sa ma joc pe calculator si sa ma joc fotbal.sunt o persoana prietenoasa si rescpectuasa
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa fie liniste in oras si sa demonstrez cu adevarat cine este politia
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 aniu
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Milai
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):131
4.Vechimea în Oraș (Personaj):250 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)olitist
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei sunt o persoana in politie tatal meu a fost in politie si de mic visul meu a fost sa il urmez si am reusit pana acum cateva luni cand domnul BUJEE a fost pus pe postul de chestor general si eu eram in concediu de odihna anuntat cu o luna inaine iar acest domn "minunat" a descis sa ma demita din fonctia de inspector si toata munca mea de ani buni s-a dus
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieeoarece stiu sa ma coordonez si sa lucrez in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu cumsunt ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ascultator , respectos,stiu sa ma coordonez.sa lucrez in echipa,am experienta in domeniu
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:131
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):340
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei sunt un baiat simplu am varsta de 14 ani si imi place sa lucrez in echipa si sa cooperez cu oamenii imi place sa ma joc pe calculator si sa ma joc fotbal.sunt o persoana prietenoasa si rescpectuasa
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa fie liniste in oras si sa demonstrez cu adevarat cine este politia
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 aniu
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Milai
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):131
4.Vechimea în Oraș (Personaj):250 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)olitist
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei sunt o persoana in politie tatal meu a fost in politie si de mic visul meu a fost sa il urmez si am reusit pana acum cateva luni cand domnul BUJEE a fost pus pe postul de chestor general si eu eram in concediu de odihna anuntat cu o luna inaine iar acest domn "minunat" a descis sa ma demita din fonctia de inspector si toata munca mea de ani buni s-a dus
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieeoarece stiu sa ma coordonez si sa lucrez in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu cumsunt ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ascultator , respectos,stiu sa ma coordonez.sa lucrez in echipa,am experienta in domeniu