Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Wefix
2.ID In-Game: 2409
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):520
5.Orele Jucate pe Server: 10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Sunt o forță carismatică, dedicată loialității și cu o personalitate vulcanică. Sunt stâlp de sprijin pentru cei apropiați, oferind încredere și siguranță. Pasional și sincer, manifest emoțiile cu intensitate. Cu fidelitate față de valorile mele, devin un lider natural, inspirând încredere. Eu, denotând o conexiune profundă și memorabilă, sunt influent în interacțiunile sociale.

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc FiveM din vara anului 2020
9.Experiența în Roleplay: Una foarte buna, datorita faptului ca joc FiveM de ceva timp, inclusiv pe acest server din 2021, am fost in toate factiunile, inclusiv in staff de 3 ori.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Marculescu
2.Prenumele (Personaj): titi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2409
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 10 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Agent de paza, jandarm.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Ma consider o persoană cu o statură impunătoare, emanând o aură de siguranță și încredere. Cu privirea vigilentă și expresia calmă, par mereu pregătit să fac față oricărei situații. Trăsăturile mele faciale reflectă o combinație de hotărâre și seriozitate, dezvăluind experiența acumulată în domeniul securității. Vestimentația sa este practică și profesională, evidențiind un stil simplu și ordonat.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece am experiente anterioare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Dovedesc anumite calitati pe care putini le au.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. Disciplină: Am capacitatea de a respecta regulile și procedurile stricte, esențiale în mediul polițienesc, și de a menține un grad înalt de disciplină personală.
  2. Rezistență la stres: Pot gestiona situații tensionate și stresante cu calm și rațiune, având abilitatea de a lua decizii rapide și eficiente în circumstanțe critice.
  3. Integritate: Mă caracterizează un standard moral înalt și o conduită etică, fiind onest și corect în toate interacțiunile. Respectarea principiilor etice este esențială în serviciul de poliție.
  4. Comunicare eficientă: Posed abilități de comunicare clare și concise, atât în scris, cât și verbal. Comunicarea eficientă este esențială în colaborarea cu colegii și în relaționarea cu comunitatea.
  5. Adaptabilitate: Sunt capabil să mă adaptez la diverse situații și provocări, având flexibilitatea necesară pentru a face față schimbărilor din mediul de lucru și din comunitate.

New member
am uitat sa completez la cnp, este 50602

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus