Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Envy
2.ID In-Game: 2474
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):70806
5.Orele Jucate pe Server: 1 (12 inainte de ck)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Cristi, am 15 ani, traiesc in Republica Moldova, am prieteni multi si sunt foarte intelegator. Cred ca as face o treaba in PD
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa ajut legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 luni
9.Experiența în Roleplay: 10/10 (eu nu fac rp vorbind de ,,muschi" xD)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): CONFIRM

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj): Cristi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna, 12 luni inainte de tricou
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Teoretic Mihai Eminescu, ARMATA, DIICOT inainte de furtuna
6.Joburi Anterioare (Personaj): diicot, mecanic, asistent medical
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt nascut in Paleto, dar acum traiesc in Los Haos, am prieteni multi si sunt foarte intelegator
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt crud cu cei care nu respecta legea, si imi place sa fac egalitate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Capabil, respectuos etc...
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Prietenos, apt, capabil, curajos, neinfricat, egal

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus