- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Stefiz
2.ID In-Game: 1200
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Stefan un baiat de 15 ani care are ca hobby jucatul pe calculator. Sunt un baiat cu respect si cu cei 7 ani de acasa. Sporturile mele favorite sunt innotul, fotbalul si basket-ul.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: As dori sa fiu alaturi de Departamentul de politie Los Santos deoarece doresc sa opresc infractiunile din acest oras si pentru ca de cand eram mic si vedeam politisti pe strada care actioneaza cu respect si cu drag asa ca mi am zis ca trebuie sa fiu si eu unul dintre acei politisti cu respect si nu in ultimul rand pentru ca prietenii mi au spus ca in politie este super si ca merita sa intru si eu dar v a trebui sa fiu serios.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3300 ore
9.Experiența în Roleplay:am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Futacu
2.Prenumele (Personaj): Cornel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1200
4.Vechimea în Oraș (Personaj):50 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Polite Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier, fermier
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Doresc sa intru in politie, deeoarece si tatal meu a fost in politie si mi-a dat un exemplu pozitiv
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma diferentiaza nimic fata de ceilalti candidati. Fiecare avem ceva in plus sau in minus insa eu va pot garanta ca voi fi :respectuos, serios , ambitios , curajos , sever in unele cazuri , dar si glumet cand trebuie, simt ca acest departament este pentru mine si chiar ma voi implica , chiar daca nu stiu toate lucrurile sunt dornic sa invat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt: curajos, respectuos, serios, ambitios si perseverent
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Stefiz
2.ID In-Game: 1200
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Stefan un baiat de 15 ani care are ca hobby jucatul pe calculator. Sunt un baiat cu respect si cu cei 7 ani de acasa. Sporturile mele favorite sunt innotul, fotbalul si basket-ul.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: As dori sa fiu alaturi de Departamentul de politie Los Santos deoarece doresc sa opresc infractiunile din acest oras si pentru ca de cand eram mic si vedeam politisti pe strada care actioneaza cu respect si cu drag asa ca mi am zis ca trebuie sa fiu si eu unul dintre acei politisti cu respect si nu in ultimul rand pentru ca prietenii mi au spus ca in politie este super si ca merita sa intru si eu dar v a trebui sa fiu serios.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3300 ore
9.Experiența în Roleplay:am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Futacu
2.Prenumele (Personaj): Cornel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1200
4.Vechimea în Oraș (Personaj):50 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Polite Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier, fermier
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Doresc sa intru in politie, deeoarece si tatal meu a fost in politie si mi-a dat un exemplu pozitiv
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma diferentiaza nimic fata de ceilalti candidati. Fiecare avem ceva in plus sau in minus insa eu va pot garanta ca voi fi :respectuos, serios , ambitios , curajos , sever in unele cazuri , dar si glumet cand trebuie, simt ca acest departament este pentru mine si chiar ma voi implica , chiar daca nu stiu toate lucrurile sunt dornic sa invat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt: curajos, respectuos, serios, ambitios si perseverent